Program de formare – specializare pentru ocupația „Specialist în activitatea de coaching”
Universitatea Româno-Americană vă oferă oportunitatea de a urma un program de formare tip specializare pentru ocupația „Specialist în activitatea de coaching” (seria a IV-a), profesie recunoscută de statul Român din anul 2014 și inclusă în Clasificarea Ocupațiilor din România (cod COR-242412), fiind singura universitate din România care are calitatea de furnizor autorizat de formare profesională pentru profesia de Coach.
Certificatul de absolvire este recunoscut la nivel european, oferind, sub egida Ministerului Muncii şi Protecției Sociale şi a Ministerului Educaţiei și Cercetării, validarea setului de competențe profesionale specifice și constituind baza legală a practicării profesiei de Coach în România.
Programul este gândit în special pentru cei care vor să devină profesioniști și să poată fi plătiți pentru serviciile oferite. De el pot beneficia însă și cei care doresc doar să-și îmbunătățească relațiile cu ceilalți sau competența profesională, deoarece abilitățile de coaching pot fi folosite în orice interacțiune umană, inclusiv în relația cu sine.
La baza programului stau atât principiile etice și filozofice, cât și tehnicile psihologiei umaniste ale Programării Neuro-Lingvistice și Analizei Tranzacționale.
Sesiunile de instruire (11 module) se vor derula în perioada 30.01.2021 – 19.12.2021, sâmbăta și duminica, între orele 9:00 – 13:00 şi 14:00 – 18:30.
Formator: MARIAN OPRAN – NLP Master Practitioner și Licensed Associated NLP Coach.
Participanții la curs vor dobândi următoarele competenţe și deprinderi:
- Fundamentele coachingului
- Coaching personal și organizaţional
- Etică şi standarde profesionale în coaching
- Stabilirea relaţiei de coaching
- Comunicarea în coaching
- Atitudinea de coach
- Tehnici de coaching
- Evaluarea performanţei (metode)
- Auto-dezvoltare și auto-observare
- Managementul contractului de coaching
- Marketingul serviciilor de coaching
- Experiență practică de coaching
Ce oferă programul de pregătire?
- 180 de ore de interacțiune directă
- facilitează însușirea conceptelor și tehnicilor prin punerea lor în practică în sesiuni de Coaching
- asigură instalarea mentalității și atitudinii specifice unui Coach de succes prin supervizare și feedback în timp real
- permite dezvoltarea și optimizarea personală necesare înțelegerii trăirilor și problemelor cu care se confruntă clienții
- standardul necesar de pregătire al profesiei de ”Specialist în activitatea de Coaching”
Înscrierile sunt posibile până la data de 29.01.2021 (ora 16:00). Pentru înscrieri, vă rugăm să contactați formatorul prin coordonatele de pe site-ul dedicat.
Pentru detalii complete cu privire la curs (condiții de eligibilitate, structura modulelor de instruire, taxa de școlarizare, etc.), vă rugăm să accesați site-ul dedicat – click aici.